Wees welkom
voor een goed gesprek

 

Bij Dolfijncoaching kun je terecht voor een coachgesprek. 
Tijdens een coachgesprek help ik je antwoorden te vinden op vragen en problemen waar je mee zit. Ik bied een luisterend oor voor je verhaal, stel verhelderende vragen, reik je tools en methodieken aan en breng je in contact met je wensen en verlangens.

Soms confronteer ik je met je gedachten en overtuigingen, wijs je op ingesleten patronen of spiegel je gedrag. Dit om je inzicht te geven in wat jou belemmert of tegenhoudt om je doel te bereiken. 

Bij een goed gesprek kun je je hart luchten en ben je vrij om gedachten en gevoelens te delen die je bezig houden. Ik draag zorg voor een veilige en vertrouwde sfeer die daartoe uitnodigt en luister met een open hart en mind. 

 

"Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag"                                                    (Rumi)

Tijdens het gesprek sta ik in dienst van jou. Jij geeft aan waar je het over wil hebben en wat je van mij verwacht. Een goed gesprek is gelijkwaardig; ik sta naast je. Je kunt alle onderwerpen aan bod laten komen die voor jou belangrijk zijn of spelen in je leven. Mijn specialisaties zijn: kanker, spiritualiteit en geluk. Daarnaast bied ik cursussen aan om je kennis en inzichten te verdiepen. 

Als jij dat wil: 

  • gaan we samen de diepte in, 
  • belichten we verschillende invalshoeken en mogelijkheden, 
  • gaan we op ontdekkingstocht naar wie jij bent, 
  • filosoferen we over de zin van het leven, 
  • deel ik mijn kennis en kunde met je of 
  • wisselen we levenservaringen met elkaar uit.


Een goed gesprek vindt plaats in de veilige en geborgen praktijkruimte bij mij aan huis of tijdens een wandeling in de natuur. Waar jij je het prettigst bij voelt. Een goed gesprek duurt een uur en kost € 65,- per gesprek.

Privacy: de inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk, wordt niet schriftelijk vastgelegd en zal op geen enkele wijze met derden worden gedeeld, tenzij dit wenselijk is voor verdere behandeling en hiervoor vooraf nadrukkelijk toestemming is gegeven.

Contact
dorothe@dolfijncoaching.nl

06 - 280 76 950

 

Adres
Kruisbergseweg 73
7009 BM Doetinchem